lunes, 22 de enero de 2018

LA NOSTRA XARXA S'HA CONCENTRAT A LA PRESÓ MODEL ON L'AJUNTAMENT DE BARCELONA CELEBRAVA UNA JORNADA CONTRA LA IMPUNITAT



Avui és hem concentrat davant la porta de l'antiga presó de La Model de Barcelona, coincidint amb la II Jornada de la Xarxa de ciutats contra la impunitat franquista convocada per l'ajuntament de la ciutat de Barcelona. Ho hem fet per visibilitzar la nostra xarxa de querellants i denunciants a la justícia argentina i fer saber a l'Ajuntament que si dins del programa d'aquesta jornada es tracta el tema de la querella argentina, haurien d'haver tingut la sensibilitat de contactar amb la nostra Xarxa de querellants i denunciants. No és la primera vegada que hem estat ignorats per l'equip de govern d'aquesta administració local, que mai ha tingut interès a consultar-nos res en referència a la Causa 4591/10 i que quan ha estat interpel·lat per nosaltres no han donat cap tipus de resposta.



Hem de dir que la nostra concentració ha provocat que el coordinador de la Jornada ens convidés a participar com a públic, nosaltres, arribats a aquest punt, en una mostra de dignitat i de coherència hem preferit mantenir la nostra concentració al carrer, que és on fem la nostra lluita. També hem d'apuntar que a la finalització de la primera part d'aquesta jornada el tinent alcalde Jaume Asens s'ha adreçat a nosaltres i s'ha compromès a tenir una reunió amb la nostra Xarxa. Esperem que compleixi la seva paraula i poder explicar-li de primera mà quina ha estat la nostra tasca des del 2012 i la nostra postura respecte a la querella argentina. Llàstima que la senyora alcaldessa, Ada Colau, no hagi tingut la deferència d'apropar-se a la nostra pancarta i escoltar-nos, encara que ha passat pel nostre costat i l'hem cridada per parlar amb ella i no s'ha dignat ni a mirar-nos. 

Esperem que per a properes convocatòries d'aquest tipus es convoqui a tothom que estigui treballant per la veritat, la justícia i la reparació i contra la impunitat de franquisme. Que es faci respectant la pluralitat, com sempre hem fet nosaltres, per tal que un acte així no esdevingui mai un acte partidista.







No hay comentarios:

Publicar un comentario